2012. január 4., szerda

Zsombor névnap több tételben


Nyíregyháza, 2011.11.08.

Anyáék
Apa és anya a névnapja előtti héten elvitte Zsombust a játékboltba, hogy válasszon ajándékot magának a névnapjára. Azért csináltuk így, hogy Macinak legyen ideje megismerni, játszani minden ajándékával. És ne járjunk úgy, mint Karácsonykor szoktunk, hogy mindenki egyszerre ömleszti az ajándékokat a fiúnkra, amiből aztán az lesz, hogy az se tudja mit kapott, és hogy kiadja.

A játékboltban Maci egy ,,Hídas-Thomast” választott, amellyel itthon nagy örömmel játszott. Ahogy néztük Ildivel, ez a Thomas természetesen nem kompatibilis a többi hasonló játékával, azaz nem lehet összeépíteni őket, de ha ez hiányzott neki, akkor legyen boldog ezzel. És mert Ő boldog volt, így mi is azok voltunk…


Zsombor-nap az oviban
Zsombus már nagyon várta, hogy eljöjjön a nap, amikor őt ülik körbe a többiek és neki mondják: Boldog névnapot Zsombika! A köszöntéshez anya cukrászdában vásárolt teasütit, és üdítőt vitt be a kispajtásoknak.
Zsombinak tehát jól telt a névnapja. Azt leszámítva, hogy ezen a délutánon sem aludt, és a többieket sem hagyta. És emiatt át kellett mennie a másik csoportba. Mi persze mindig megkérjük, hogy nem baj, ha nem alszik, de ne zavarja a többieket…

Az ovi után elvittük a Plázába Játszóházazni, mert azt kérte… Most is egy órát töltöttünk ott, és egy nagyon boldog és elégedett mackóval távoztunk onnan. Mi pedig anyával egy jót beszélgettünk.

Persze a családból is többen felhívták, és boldog névnapot kívántak neki. Ő pedig mindenki elmondta, hogy drága Thomast vegyen neki mindenki.

Vacsora után még megbeszéltük, hogy az idén is megyünk a Mikulásvonatra. És meg is rendeltük a jegyeket az esti járatra.

Anyuékkal

Szombat estére meghívtuk anyuékat, azaz anyut és a testvéreimet. Majdnem tízen jöttünk így össze. Zsombi nagyon örült az ajándékoknak. Csabi bátyám és Zoli öcsém nagy türelemmel építettek vasútpályát. Szinte a nagyszoba szőnyeg tele lett vele. Maci nagyon élvezte. Lefeküdt és úgy nézte, ahogy jön Thomas… A vendégek persze szerettek volna beszélgetni. És Zsombus hősiesen állta a kérdéseket, puszikat és öleléseket…

Nincsenek megjegyzések: