2012. január 4., szerda

Fürdés délelőtt és délután


Zalakaros, 2011.07.05.

Ahogy hétfőn, úgy kedden sem volt kánikula Zalakaroson, de ez egyáltalán nem hátráltatta a Macinkat abban, hogy délelőtt és délután is füricskézzen.

Reggelire egy pár virslit evett Zsombi. Majd a földszinti butiknál kiharcolt magának egy vízipisztolyt. Így amikor átmentünk a strandra vidáman játszott az új játékával. Bár, sütött a nap, de azért belső élményrészen ütöttünk tanyát. Zsombival és anyával több kört is mentünk a vadvízi részen, illetve behúzódtunk a ,,gomba” alá. Mint kiderült: a gomba belső részére remek ,,rajzokat” lehet készíteni a vízipisztollyal.

Aztán a kisfiúnk felfedezte, hogy ő könnyen ki tud mászni a medence szélére. Így onnan ugrált a vízbe. Illetve kombináltuk ezt úgy, hogy előre ugrott, majd úszott is. A micimackós és tigrises karúszójának hála abszolút biztonságban érezte magát a vízben Zsombi. Amikor megunta ezt is, akkor átment anyával a gyerekmedencébe és ott csúszdázott, ugrált, szóval jól el volt.

Ebéd után aludt 3 órát, majd anyucival visszamentek a strandra. A vizet, a strandot, és a vízi játékokat nem tudja megunni Zsombi...

Nincsenek megjegyzések: