2012. január 4., szerda

1. nap Utazás a Medves Hotelbe, Salgóbányára


Salgóbánya, 2011. 08. 17.

Zsombus hetek óta a ,,Bowling-os Szálloda” (Parádfürdő, Erzsébet hotel), de reméltük, hogy 5 nap, 4 éjszaka sem lesz rossz számára a Medves Hotelben.

Maci, mint rutinos utazó gond nélkül és ami a fontos, hiszti nélkül vágott neki az útnak. Hogy mégse egybe tegyük meg a 220 km-t ezért megálltunk a Mátrafüredi Oxigén kalandparknál. Zsombi elsőként a Játszóházat kereste fel. Miután volt pár haver így jól érezte magát. Amikor felhangzott a figyelmeztetés, hogy ,,Nem szabad felmászni a csúszdán” akkor tudtuk, hogy a mi Mackónk szabálytalankodik. Ilyenkor anya ment rendet tenni. Maci majd másfél órát játszott. Ahogy elmentek a haverok, úgy kijött ő is.

Előbb a fajátszótérre ment, majd a ,,kőbányába”. Érdekes, hogy ezúttal nem az ugrálást, nem a gyerek-kalandparakot, hanem a vízi-gömböt választotta. Alig bírta kivárni a sorát. Aztán 5 percig ,,küzdött” benne. Próbált felállni benne, ami nem nagyon sikerült, így hát rendre elesett, de nyilván nem ütötte meg magát. Amikor kijött azt mondta, hogy ,,nagyon jó volt”. Ezután a bob jött, vagyis ötször lecsúszott anyával. Jó gyorsan, ahogy Zsombikánk szereti. Aztán ebéd, majd alvás a kocsiban.

A Medves Hotel nagyon megtetszett Zsombinak. Apa hiába mondta, hogy hideg a víz. Jó Macink és anya csak lement fürödni, majd visszajöttek, hogy tényleg hideg a víz. Aztán megvacsoráztunk. Vacsora után tollasoztak anyával a tornateremben. Lefekvés előtt pedig Micimackó... Kisfiúnk tudja már szinte az összes Micimackó dalt és részt ugyan kivülről, de ennek ellenére este mindig lelkesen nézi.

Nincsenek megjegyzések: