2008. február 3., vasárnap

Miskolc Zoo

Éjszaka nagyon rosszul aludt Maci. Két óra tájban felriadt és sírt vagy félórát. Adtunk neki Panadolt, majd úgy döntöttünk jó idő ide, jó idő oda. Nem megyünk kirándulni.





Aztán reggel olyan szépen sütőtt a nap, és mivel Macika sem volt taknyos, ezért elhatároztuk mégis neki vágunk. Az Eger-Szilvásvárad, kisvasút bár csábító volt, de végülis Miskolc mellett maradtunk. Az indulás után a délelőtti adag Milupa Junior volt, kakaósan. Ami egyelőre nem nyerte el Zsombi tetszését. Viszont elaludt. Még hozzá olyan szépen, hogy akkor sem ébredt fel, amikor a Corához értünk. Így mentünk tovább a TESCO-hoz. Miután még akkor sem ébredt fel, tovább mentünk pár kilit Bánréve felé. Élveztük, ahogy a nap melegen sütött az ablakon át, Maci pedig aludt. Aztán visszafordultunk, megálltunk a TESCO-nál és Macika fel is ébredt... Gyors pelus csere után (tiszta, tágas a pelenkázó!) természetesen bementünk az áruházba, mert kiderült, hogy itthon maradt a kis műanyag evőkanál... És, ha már bementünk vettünk desszertet Mackónak délutánra.
Aztán irány a Majális park. A szokásos helyünkön, a Fenyőgyöngye Étteremben megebédeltünk. Egész addig rendben mentek a dolgok, amíg nem jött egy Family. És mivel több gyerek is volt, ezért Mackó is érdeklődő lett, no meg néha visongatott, vagy sírt, hogy sétálhasson. Az azért öröm volt, hogy jól kajázott. A felszolgáló srác nagyon rendes volt. Kaptunk etetőszéket, amit egész jól bírt Mackó. Az Újházi tyúkhúslevesük is nagyon finom volt. Miként a 2személyes bőségtáljuk is. Zsombi ezúttal is evett levest bőségesen. Birkózott a finommetéltel és a hússal, a sárgarépát, és magát a levest jól bírta. Igyekszünk minden összedarabolni neki, de ettől függetlenül nem minden kajadarabot eszik meg.









Nincsenek megjegyzések: