2008. augusztus 6., szerda

Gyenesdiás 2. nap - Fürcsi a Balcsiba

Zsombus ezúttal is egész jól aludt. Egyszer felébredt inni, egyszer dünnyögött egy kicsit, de végülis háromnegyed nyolckor kibújt az ágyból. Reggelire a kedvencét, a kenőmájast választottuk, amiből le is csúszott egy szelet kenyér.

Délelőtt lementünk a Balcsira. Sajnos, a víz hidegebb volt, mint hétfőn. Azért bevittük a delfint, persze nem sokáig. Zsombus nem akart megtojni, de egy gyors mozdulat után elesett és akkor ivott pár korty balcsit, ami viszont gyorsan átmosta a gyomrát. A folytatásban sétált, homokozott, hintázott és mérleg hintázott. Jól érezte magát nagyon. Ebéd előtt körbe sétáltuk a Diási strandot. Ebédre húsilevest, grillhúsit evett... Majd visszasétáltunk a hotelba.

Nagy nehezen aludt vagy másfél órát. Még ez is csoda ebben a nagy melegben. Ébredés után mászókázott, fürcsikélt a gyerekmedencébe, díszoroszlánokat nézegetett, csúszdázott. Elvolt a hotel gyönyörű udvarán, de inkább fürdőparkjában. Ismerkedett gyerekekkel, anyukákkal…

Vacsira megint kapott húsilevest, cérnametéltel, meg húsit, de a legjobban a krumplipürének örült. A krumplipürét nagy kedvvel ette. A málnás tortából csak a málna csúszott. Vacsi után elmentünk egy órát motorkázni, amiből azért több, mint fele motorkozásból, sétából és persze Zsombus cipelésből állt. Visszaérve Maci és anyukája lefeküdt az ágyba és nézték a Holdat, amíg Álom Manó el nem altatta Zsombust.

Nincsenek megjegyzések: