2009. január 13., kedd

Zsombi első bölcsis alvása…

Tegnap Zsombus a bölcsiben kajázott, ebéd után pedig eljöttek a gondozónők családlátogatásra. Maci nem fogadta őket kitörő örömmel, láthatólag félt tőlük. Egyáltalán nem akart velük semmi féle kapcsolatra lépni.

Ma, szerdán nem nagy örömmel ment Zsombi a bölcsibe. Legszívesebben az ajtóból visszafordult volna. Bent aztán már eljátszadozott. Igaz, óránként körbe nézett, hogy nincs-e ott az anyja. Délben husi levest, meg sóskát kapott. Kicsit nehezményezte, hogy a 4. asztalnál kapott helyett, azaz ők kapták meg legutoljára az ebédet, márpedig az közismert, hogy a Maci szereti a hasát. Ebéd után a takarító néni kipakolta az ágyakat, és Zsombus is elfoglalt egyet, és el is aludt. Így aztán hiába ment érte az anyukája… Csak alvás után, olyan fél kettő tájban hozhatta el. Aztán sétáltak kicsit… Itthon már aludt semmit.

Este az egyetem miatt lekéstem a szokásos esti mesenézést. Amikor majd egy órás késéssel befutottam és elkezdtük. Először még morci volt kicsit, de aztán Elmo segítségével helyére kerültek a dolgok. Aztán a napi fáradtság miatt 9 óra előtt, önként hazament…

Nincsenek megjegyzések: