2008. május 18., vasárnap

Fürcsi Bogácson

Kilenc óra tájban indultunk, és elég jó tempóban haladtunk. Két kocsival mentünk, összesen tízen. Mi hárman, Ildi szülei ketten, illetve Ildi testvérének a családja, vagyis a két szülő és három gyerek.

Maci az út elején játszadozott, aztán valahol Mezőkövesd előtt elaludt. Sajnos, nem sokáig aludhatott, mert onnan kb. harminc perc alatt odaértünk a parkolóhoz. A parkolóban felébredt, nem volt rosszkedvű, inkább kíváncsian nézett körül.

Az átöltözéssel nem volt gond. Az úszógumiba viszont csak győzködésre volt hajlandó belelépni. Azt követően azonban bevittük a vízbe. Ha ott volt Ildi jól elvolt. A sok fürdőző, illetve a labdák, amelyek vonzották a tekintetét. Nagyon szépen felfeküdt a vízre, fogta a kezemet, de ha Ildi nem volt ott, akkor dünnyögött.

Ebédre húslevest evett. Majd flekkent, sült krumplival. Aztán egy kis babakocsikázás után aludt több mint másfél órát. Bejött a vízbe, majd dünnyögött egy kicsit, és így visszament enni, inni. Aztán visszajött, de ha bent volt a vízbe, akkor kiakart menni, ha kint akkor meg a vízbe vágyott. Így aztán játszott a medence szélén, merte ki a vízét… Aztán elment sétálni, babakocsizni a nagymamival, aztán Ildivel…

Hazafelé természetesen nem aludt el, és természetesen hazaérve nem fáradt el… Nyolc óra után szundikált el…

Nincsenek megjegyzések: