2008. január 22., kedd

Ügyintézés a négyzeten

Tegnap végre megérkezett Zsombi születési anyakönyvi kivonata. Így ma egész délelőtt ügyintéztünk. Elsőként a TAJ-kártyát intéztük el, majd a Lakcímkártyát. Ezt követően beugrottunk az OTP-be, hogy START számlát csináljunk, de mivel nem volt adószámunk így irány az APEH.

Az APEH-nál ezren voltak, így irány haza és felkaptuk Macikát és mentünk az új TAJ-kártyával az 1 éves státuszt meg csinálni. 72 cm / 9,75 kg amire emlékszem... A doktornő szerint szépen fejlődik, minden rendben van. Macika végig sírta a vizsgálatot. Nagyon nem tetszett neki. Ki tudja mi juthatott eszébe, persze az is lehet, hogy csak fáradt volt. A rendelőből haza siettünk, mert Zsombi nagyon nyűgös volt és el is aludt. Én pedig irány vissza az APEH-ba. A nyomtatványon megkaptuk az adószámot, a kártyát 2-3 hét múlva küldik ki...

Holnap a GYED intézésé lesz a feladat...

Este felhívott egy házaspár hölgytagja, együtt jártunk velük tanfolyamra. Ők egy hathónapos kislányt látogatnak. Nagyon boldogok, ,,úgy érzik ez az a kislány"... Valszeg ezen a héten elhozhatják... Fantasztikus jó hír volt ez! Nagyon szurkolunk nekik.

Nincsenek megjegyzések: